• khkjm.cz
  • Akce
  • odborné školení "GDPR - Ochrana osobních údajů"

Akce

Kalendář událostí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Vyhledat
odborné školení "GDPR - Ochrana osobních údajů"
úterý, 30. leden 2018, 09:00 - 13:00
Shlédnutí : 109
Kontakt Okresní hospodářská komora Hodonín, Svatoborská 591, 697 01 Kyjov

Okresní hospodářská komora Hodonín si Vás dovoluje pozvat na odborné školení: „GDPR – Ochrana osobních údajů“.

Pro koho je seminář určen?

Kurz je vhodný pro řídící pracovníky, personalisty, podnikové právníky, auditory, IT manažery, bezpečnostní manažery a dále garanty služeb nakládajících s osobními údaji klientů/občanů.

Obsah semináře:

  • Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU.
  • Výklad připravované novelizace zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve světle probíhajících změn právních podmínek pro zpracování osobních dat.
  • Výklad základních podmínek pro zpracování osobních údajů v návaznosti na zvláštní právní přepisy a jejich novelizaci ve vazbě na Obecné nařízení nebo Směrnici 680/2016 a aktuální judikaturu v této oblasti.
  • Praktické příklady řešení častých otázek týkajících se povinností správce nebo zpracovatele při zpracování osobních údajů (právo na ochranu osobních údajů ve vztahu k právu na informace; používání sledovacích systémů; aplikovatelné právo při přenosu dat do jiných států apod.).
  • Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků.

 

Místo školící místnost OHK – Kasárenská 4, 695 01 Hodonín